dimecres, 30 de juny del 2021

Llibres per adults estiu 2021

Clara Usón. El viaje de las palabras. Ed. Seix Barral

Seix Barral reedita aquesta novel·la on Clara Usón ens proposa un viatge al passat per conéixer Anton Chéjov, de qui és admiradora. Lucía Almendoz és una jove que escriu una tesi doctoral sobre l'escriptor rus quan, en somnis, viatja al passat, l'any 1892, i apareix a casa de Chejov a prop de Moscú, on vivia amb la seua família. Així coneixerem a l'escriptor, la seua forma de pensar i escriure, i la vida en Rúsia en aquella època des de la mirada moderna de la protagonista.

Un homenatge a Chejov en una lectura amb una proposta força original.

 

Mado Martínez. Putas, brujas y locas. Ed. Algaida

El títol d'aquest llibre fa referència a dones que han viscut en diferents èpoques de la història i que pel seu caràcter, forma de pensar o actuar han estat assenyalades amb aquests malnoms. Un recull de xicotetes biografies, la majoria de dones desconegudes que han lluitat per veure's fora dels estereotips que han hagut de viure pel fet de ser dones. Una lectura curiosa i enriquidora que posa de manifest la lluita de la dona per ser ella mateixa i complir els seus somnis, algunes amb més sort que altres.



Jordi Botella. Metralla. Ed. Lletra Impresa

Ambientada en la Guerra Civil Espanyola, aquesta novel·la és la història de la família Llonch, els quals decideixen tornar a Alcoi quan els nacionals entren a la ciutat de Castelló on viuen en aquest moment. Però només són la veu de la resta de la població que va patir les conseqüències de la guerra i la barbàrie d'aquells temps.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...