dimecres, 30 de juny del 2021

Llibres infantils estiu 2021

 


Lola Casas / Gemma Capdevila. Divuit poemes de natura i un conte entremaliat. Ed. Mediterrània

Un poquet de poesia per aquest estiu amb aquest poemari il·lustrat, el qual té com a tema principal les estacions de l'any i allò que les caracteritza, com el vent, el pol·len o la neu. Poemes curts per llegir a soles o compartir amb els adults.  I, a més, s'acompanya d'una versió del conte de la Caputxeta Vermella.



Rut Pedreño. Home. Ed. Sallybooks

Home està protagonitzat per una jove adolescent que passa les vacances dibuixant i passejant pel bosc a prop de casa seva. La seua rutina canvia quan coneix la Jess i es fan bones amigues. Però també significarà que s'enfrontarà a noves situacions i relacions amb altres joves, enfrontant-la a pors i inseguretats pròpies de la seua edat.



Katharina van der Gathen / Anke Kuhl. Explica-m'ho tot. Més preguntes fetes per nens i nenes sobre un tema apassionant. Ed. Takatuka

Doncs, això fa aquest xicotet però gran llibre, explicar tot sobre el sexe, adreçat als xiquets. L'autora, sexòloga, dedica cada pàgina a respondre diferents qüestions plantejades pels menuts, escrites amb la seua cal·ligrafia, i acompanyades d'una il·lustració. Explicacions senzilles i properes als menuts i amb pinzellades d'humor, per respondre a la seua curiositat natural. 



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...