dimecres, 30 de desembre del 2020

ESPECIAL NADAL - Llibres per adults: novel·la d'intriga

Manuel Loureiro. La puerta. Ed. Planeta

La descoberta d'una dona assassinada amb un estrany ritual porta a la guàrdia civil Raquel Colina a Galícia per investigar el cas. Però Raquel té altra motivació per agarrar el cas, ja que està desesperada per salvar el seu fill d'una malaltia mortal i li han parlat d'una curandera. Però aquesta desapareix al mateix temps que es descobreix el crim, la qual cosa fa pensar a Raquel que les dues coses estan connectades. 

Una lectura de suspens amb l'atractiu de l'ambientació rural, que ens atraparà entre les seues fulles.

 

 

 

 

 

 Luca D'Andrea. La muerte de Erica Knapp. Ed. Alfaguara

L'autor de La sustancia del mal, torna amb una nova investigació d'un crim, encara que un poc llunyana de les trames policíaques.

Tony Carcano, el protagonista d'aquesta novel·la, és  escriptor de novel·la romàntica i duu una vida monòtona i solitària. Fins que a la seua porta apareix una jove, la Sybille, amb un retrat d'ell al costat d'un cadàver, la d'una dona anomenada Erika Knapp, mare de la jove. 

Carcano haurà de reviure un episodi del seu passat i viatjar al sur d'Italia on tot va passar, per investigar juntament amb la Sibylle què va passar i com va morir l'Erika Knapp.


 

 

John Grisham. Los guardianes. Ed. Plaza y Janés

En una xicoteta ciutat de Florida un important advocat ha sigut assassinat. Després de la investigació només han trobat un sospitós, un jove negre que acabarà condemnat a cadena perpetua.

Després de vint-i-dos anys, i mantenint la seua innocència, es posa en contacte amb una organització que s'ocupa de la defensa de casos com el seu, el Ministeri dels Guardians. Aquests es trobaran aleshores amb una forta oposició a què s'obriga de nou el cas i, fins i tot,  possaran en perill la seua vida. Qui s'amaga darrere de l'assassinat de l'advocat? 

John Grisham torna de nou a l'actualitat literària amb una lectura que promet ser molt entretinguda.

 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...