dimecres, 23 de desembre del 2020

ESPECIAL NADAL: Llibres infantils de 10 a 12 anys (III)

 

Maria Scrivan. Cool Nata. Ed. Brúixola

Natalie canvia del col·legi a l'institut i està preocupada de com li anirà al nou centre. I damunt la seua millor amiga ara ja no vol saber-se res d'ella. Natalie intenta adaptar-se sent la persona que els altres volen per encaixar però prompte aprén a ser ella mateixa i passar de l'opinió dels altres. 

Amb humor i en format còmic, la Natalie ens demostra la cosa important que és l'autoestima i acceptar-se un com és.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Gianni Rodari / Marta Altés. El llibre de Gianni Rodari. Ed. Blackie Books

Aquest llibre recull una selecció de l'obra d'aquest mag de la literatura infantil que va ser el Gianni Rodari. L'editorial s'uneix així a la celebració del seu aniversari del seu naixement amb una tria de les seus millors contes i poesies, juntament amb la seua biografia i una introducció sobre la seua forma de fer i ensenyar la literatura.


 

 

 

 

 

David Ouimet. En silencio. Ed. Minotauro

Aquesta és la història d'una xiqueta introvertida i tímida que passa desapercebuda en un context caòtic i sorollós. Mentre busca el seu lloc al món, descobreix el llibre i les possibilitats que li brinda la lectura, un món on refugiar-se però també un mitjà per comprendre el món que l'envolta.

Una lectura emotiva i imaginativa on gaudir, a més, del detallisme i l'expressivitat del treball del destacat l'il·lustrador David Ouimet.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...