dimecres, 2 de desembre del 2020

ESPECIAL NADAL: Llibres infantils de 0 a 6 anys (IV)

 

Francesca Pirrone. El petit manual de l'amabilitat. Ed. Thule

L'amabilitat obri portes, millora la convivència i és fàcil de practicar. Aquest xicotet manual demostra que es pot practicar en qualsevol lloc i amb qualsevol persona. Només cal somriure i posar de la nostra part ajudant els demés. Una lectura amable per ensenyar bones maneres als xiquets i millorar el nostre món.

 

Simona Ciraolo. Si arriba l'hivern, diu-li que no hi sóc. Ed. Andana
 
Arriba la fi de l'estiu i pareix que tot el que és bo també s'acaba. La germana del xiquet protagonista li conta tot el que passarà quan el dia es faça més curt, arribe la foscor de l'hivern i el mal temps. No obstant això, el xiquet prompte descobrirà que una nova estació també porta activitats i moments compartits amb la familia diferents, però igual de bons que a l'estiu.
 


Liz Garton / Audrey Vernick / Olivier Tallec. Cinc minuts. Ed. Brúixola

Cinc minuts poden fer-se molt curts o mooooolt llargs, depenent d'allò que estigues fent. Esperar en una cua cinc minuts poden fer-se eterns, mentre que cinc minuts a la fira semblen poca cosa. I és que el pas del temps és molt relatiu i els xiquets ho viuen de diferent manera que els adults, com podrem llegir a aquest conte.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...