dimecres, 23 de desembre del 2020

ESPECIAL NADAL: Llibres infantils de 10 a 12 anys (IV)

 

Elena Favilli. Contes de bona nit per a nenes rebels. 100 dones immigrants que han canviat el món. Ed. Estrella Polar

Com llegim al títol, aquest llibre ens presenta la història de dones immigrants que han destacat en allò que han fet, les quals han sigut retratades al llibre també per dones il·lustradores.

Històries inspiradores per a les xiquetes d'avui dia, clar que sí, però també per als xiquets, perquè és una lectura perfecta per destacar el paper de la dona i caminar cap a la igualtat de la dona envers l'home en qualsevol camp.





Aina bestar. Paisajes perdidos de la Tierra. Ed. Zahorí Books

Paisaje perdidos de la Tierra és un viatge a l'origen de la Terra, des de la creació, la prehistòria, els animals prehistòrics fins a l'aparició de l'home. I ens ho conta destacant la il·lustració sobre el text, un apunt que recolza allò que veiem, els que tal volta foren els paisatges d'aquella època, mars de lava, les espècies noves, oceans poblats de grans animals prehistòrics, i l'evolució dels homínids.

Una història visual del nostre planeta, que segur agradarà als nostres joves lectors.



Mick Manning / Brita Branström. Maestros de la música. Una historia de la música para niños. Ed. Anaya

Per als aficionats a la música, tal volta aquest volum siga el regal somiat, una història de la música de tots els temps, amb ritmes i cantants de qualsevol estil, cançons destacades, personatges coneguts i curiositats sobre els músics. I tot això amanit amb prou il·lustració i fotografies.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...