dimecres, 16 de desembre del 2020

ESPECIAL NADAL: Llibres infantils de 8 a 10 anys (III)

 

 

Astrid Lindgren / Ingrid Vang Nyman. ¿Conoces a Pippi Calzaslargas? Ed. Kókinos

Aquesta és la versió il·lustrada del clàssic publicat en 1945 i que va arrasar a tot el món amb les aventures d'una peculiar xiqueta entremaliada. Va destacar perquè trencà tots els estereotips de l'època amb la seua personalitat lliure i independent de la Pippi, malgrat ser una dona.

La Pippi, amb la companyia del seu inseparable mico, el senyor Nilsson, els germans Tommy i Annika, i el cavall, "Pequeño Tío", viuran un munt d'aventures extraordinàries on la imaginació de la Pippi no coneix límits i on tot és possible. 

Un àlbum il·lustrat perfecte per presentar i recordar amb els menuts a la famosa Pippi Calzaslargas. 



Alberto Pellai / Barbara Tamborini. Apaga la pantalla. Ed. Laberinto

Apaga la pantalla, com ja intuïu pel títol, invita a gestionar la dependència dels menuts de les pantalles. El llibre comença amb un conte per a llegir amb ells, amb situacions quotidianes relacionades amb el mòbils, on segur es veurà reflectit més d'un. I després recull una sèrie de consells per als pares sobre l'ús que s'ha de fer amb el mòbils respecte als xiquets i allò que no, i alternatives lúdiques, com per exemple la lectura o els jocs a la natura.

Una lectura molt completa i molt actual, en un format original i perfecte per compartir i reflexionar. 



Susanna Isern / Rebeca Luciani. Zuma i el cocodril sagrat. Ed. Tierra de Mu

Basat en una llegenda africana, aquest conte ens farà viatjar al cor de l'Àfrica per conéixer la Zuma, una xiqueta valenta que ajudarà el seu poble a sobreviure quan arribe la sequera. Gràcies a la seua iniciativa i valentia, els cocodrils es convertiran en amics i protectors de la seua tribu.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...