dimecres, 23 de desembre del 2020

ESPECIAL NADAL: Llibres infantil de 10 a 12 anys (II)

 

Matt Haig / Chris Mould. El Pare Noel i jo. Ed. Estrella Polar

L'Amèlia és una xiqueta a qui ha adoptat el matrimoni Noel i ara viatja al Pol Nord on viurà d'ara endavant. A banda de les curiositats i les coses estranyes que trobarà a la seua nova llar, comptant amb els donyets i la forma d'entendre les coses tan curiosa que tenen, no tot serà tranquil·litat. Ella i els seus nous amics haurà de protegir el Nadal del malvat Conill de Pasqua.  

Acció, aventura i diversió en aquesta entretinguda lectura que forma part d'una sèrie de llibres escrits per Matt Haig, per si us quedeu amb ganes de més. 






Martin Vanek / David Böhm. Cómo se hace un museo. Ed. Nórdica Infantil

Tots sabem que és un museu o hem visitat un en algun moment. Aquest llibre ens proposa descobrir la història dels museus, aprofundir en la seua tasca, com es formen o com es prepara una exposició, entre altres qüestions, apropant-los als xiquets des de l'humor.

Una altra mirada als museus, institucions no tan serioses com podem imaginar,  i d'interés per al públic infantil.







Onjali K. Rauf. El noi de l'última fila. Ed. La Galera

L'Ahmet ha arribat nou a una escola britànica i s'asseu a  l'última fila, on passa desapercebut, al mateix temps que tots els seus companys es pregunten pel noi misteriós que no parla amb ningú. Fins que una xiqueta es fa amiga d'ell i s'assabenta de la seua història relacionada amb l'emigració i es proposa amb la seua colla d'amics ajudar-lo. I si fa falta anar a parlar amb la mateixa Reina, caldrà fer-ho!

Una lectura sobre la dura realitat que enfronten els xiquets emigrats basada en una història real.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...