dimecres, 18 de novembre del 2020

La biblioteca de los sueños imposibles, de Lin Rina


 Lin Rina. La biblioteca de los sueños imposibles. Ed. Roca

Lin Rina és una escriptora alemanya i aquest és el primer llibre publicat al nostre país. Amb una edició molt cuidada que ja crida l'atenció de qualsevol aficionat als llibres, ens presenta a Animant Crumb, una jove britànica de dènou anys a la Anglaterra del segle XIX, amb una afició pels llibres i la lectura tant rara com el seu nom, la qual es resisteix a que l'únic destí per a ella siga casar-se i tindre fills.

Gràcies al treball del seu oncle a la universitat a Londres, entrarà a treballar en una de les biblioteques d'aquesta, al servei d'un malhumorat i desagradable bibliotecari que ningún no aguanta. Animant sabrà fer-se un lloc i aprendre el que és treballar en una biblioteca, mentre la visió que té del bibliotecari va canviant quan el coneix de veritat, i desperta els seus sentiments.

Una novel·la romàntica, amb referències històriques a l'època, com la difícil situació de les dones per accedir a una educació, a més de l'atractiu de desenvolupar-se en una biblioteca. 

Una lectura molt agradable, sense ser empalagosa en cap moment, que es llig en un no res quan t'atrapa i que no dubtem en recomanar.

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...