dimecres, 11 de novembre de 2020

El legado de Catherine Elliot, de Gemma Camblor

 


Gemma Camblor / Esther Gili. El legado de Catherine Elliot. Ed. Lunwerg

Un llibre és el nexe d'unió dels relats d'aquest llibre, tots al voltant de l'escriptura. El legado de Catherine Elliot és un llibre sobre dones i llibres des del segle XIX, on coneixem la primera protagonista, Catherine Elliot. És una època complicada per a ser dona i escriptora, però ella aconsegueix el seu somni, encara que siga baix pseudònim. Un dels seus llibres viatjarà a través del temps per diferents circumstàncies.

Així, en diferents èpoques, llegim sobre diferents dones com una institutriu, una vídua, una col·leccionista de llibre, una bibliotecària... la vida de les quals gira al voltant dels llibres d'una manera o altra i tindran relació amb el llibre de la Catherine Elliot.

Les il·lustracions d'Esther Gili completen un volum que per les seues característiques en principi pot anar adreçat al lector infantil, però que atraparà l'atenció de qualsevol que s'aprope a les seues pàgines. Conegueu el llegat de la Catherine, una lectura molt recomanable pels enamorats dels llibres de totes les edats.

 

 

Cap comentari:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...