dimecres, 1 de juny del 2022

Mortina: un cosí molt esnob

 


Barbara Cantini. Mortina, un cosí molt esnob. Ed. La Galera

Aquest és el segon títol de la sèrie de llibres infantils protagonitzats per una xiqueta zombi, la Mortina. En ell continuem sabent de les aventures de la Mortina i sobre la seua família, com el seu cosí Dilbert, qui es presenta en casa de la tia Agonia, Vil·la Decadent, on viu Martina en companyia del seu gos zombi Musti. 

El cosí és un nen estirat, que es queixa de tot i presumeix d'una misteriosa invitació, la qual arriba a Dilbert i la resta d'amics de Mortina, però a ella no. Tots se citen a Vil·la Decadent el dia assenyalat però la tia Agonia no apareix per cap lloc. Caldrà una mica d'investigació dels nostres protagonistes perquè esbrinen el misteri darrere de la invitació i la desaparició de la tia. 

Una colla d'amics, les peculiaritats de Mortina i la seua família i un misteri per esbrinar, és la combinació perfecta per atrapar els xiquets en aquesta divertida lectura. 

El llibre té poc text, són frases senzilles, i ve acompanyat d'il·lustracions acolorides i detallades,  per a lectors que ja lligen a soles. 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...