dimecres, 29 de desembre del 2010

Llibres per adults (III)

Marc Levy. El primer dia. Ed. Planeta

El primer día és una novel·la protagonitzada per una arqueòloga, la qual busca al primer homínid en Etiopia, i un astrofísic, el qual busca l'origen de l'univers al desert d'Atacama.
Keira i Adrià en realitat ja es coneixiem de la seua etapa universitaria i, després d'una curta rel·lació romàntica, es varen separar. Buscant fons per a les seues respectives investigacions, els seus camins es tornaràn a creuar a París. La descoberta de Keira d'una extranya pedra els durà a recòrrer junts el món tractant de descifrar el seu origen i donar resposta als enigmes que els dos investigen. Però no serà fàcil perquè hi ha més persones interessades en la misteriosa pedra que faràn allò que calga per fer-se amb ella. Entremig, durant el seu viatge, surgirà, de nou, l'espurna de l'amor.
Amor, aventures, perills i una lectura àgil i res pessada, compta amb tots els ingredients per a disfrutar-la.






Katherine Pancol. Los ojos amarillos de los cocodrilos. Ed. La Esfera

Josephine és una dona de quaranta anys, casada i amb dues filles, Hortense i Zoe, i laboralment ocupada en escriure assaig històric. Està casada amb Antoine, qui es troba en l'atur des de fa un any i enganya la seua dona amb una jove de la perruqueria del barri. Després d'una forta discussió, Antoine accepta una oferta de treball en una granja de cocodrils a l'Àfrica i desapareix. Aquest fet desencadena una sèrie d'aconteciments a la vida de Josephine, als quals es voràn implicats altres personatges.
Coneixerem a  Iris, la guapa germana de la protagonista i estrella de Hollywood, la qual li demana a Josephine que li escriga un llibre en nom d'ella, o Henriette, una mare seriosa i rígida que sempre ha mostrat la seua predilecció per la filla més agraciada, Iris. O la seua millor amiga, la seua veïna Shirley, qui viu a la porta del costat amb el seu fill i a qui Josephine li agradaria pareixer-se.
Una novel·la d'esperança i superació que ja porta quatre anys d'èxit a França i que ara arriba a Espanya. L'autora ja ha anunciat que el llibre es converteix en una trilogia amb dos títols més sobre la vida de Josephine: "El vals lento de las tortugas" i "Las ardillas de Central Park están tristes los lunes".


Gustavo Martín Garzo. Tan cerca del aire. Ed. Plaza y Janés

Guanyadora del IX Premi Ciutat de Torrevieja, Tan cerca del aire ens conta com Jonás, adolescent i carter d'un poble, després de la mort del seu pare,  s'assabenta de la intensa i màgica història d'amor que els seus pares visqueren. El rel·lat és una fàbula on un home s'enamora d'un agró i on s'entremesclen elements reals i fantàstics. Serà després d'aquesta rebel·lació que Jonás entendrà quina és la seua vertadera identitat i comprendre moltes coses de la seua personalitat.
Una lectura per deixar volar la imaginació.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...