dimecres, 1 de desembre del 2010

Llibres infantils de 6 a 7 anys

Pauline Carlioz. Un amor de botón. Ed. Combel

Aquest llibre en forma de cor amaga una història d'amor. Un hombre i una dona, el senyor Gabriel y la senyoreta Enriqueta, perden un botó i buscant el seu troben el del altre i la seua mitja taronga. Dos llibres en un, contrapossats, on cadascún dels protagonistes explica aquesta història romàntica.



Raquel Díaz Reguera. Hi ha res més avorrit que èsser una princesa rosa? / Hay algo más aburrido que ser una princesa rosa? Ed. Thule

Carlota està farta del rosa, dels prínceps i de tot allò que fan i els agrada a les princeses. Perquè ella allò que vol és viure aventures amb dracs, lluitar amb llops, volar amb globus o navegar amb pirates. Perquè, es pregunta la princesa, no pot fer-ho? Un àlbum il·lustrat que desafia el contes de fades i princeses, per educar en igualdat.





Victoria Hurtado / Francisco Olea. El pingüino adivino. Ed. B

Aquest conte té com a protagonista un pingüí molt llest capaç de classificar totes les espècies d'animals del planeta. A ell acudeixen la resta d'animals per esbrinar a quin grup pertanyen, fins que un dia arriba un ornitorinc d'Australia i el possa a proba. Però encara que el pingüí no sap dir quin animal és, sap apreciar les seues característiques físiques i el considera una obra d'art. Una lectura tota una manifestació d'acceptació intercultural i amistat.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...