dimecres, 1 de desembre del 2010

Llibres infantils de 3 a 5 anys

Lucy Cousins. Sóc el millor / Soy el mejor. Ed. Parramón

La creadora de la gateta Maisy ens presenta ara a en Gosset, un animalet que es creu millor que tots els seus amics i no deixa de recordar-ho en tot allò que fa amb ells. Fins que un dia els amics, farts, li demostraràn que hi ha altres moltes coses que fan millor que ell. Un àlbum il·lustrat que parla sobre l'amistat i el respecte als demés.




Jutta Bauer. Emma ríe. Ed. Lóguez

I a tu, que et fa estar content? La xicoteta oseta Emma ens mostrarà en aquest llibre, de xicotet format i fet en cartró dur, tot allò que li fa riure i estar contenta, situacions molt properes a les dels menuts, i que dona péu perquè aprenguen a identificar els sentiments.
Aquest títol es complementa amb el seu contrari: "Emma llora", també publicat per l'editorial Lóguez.

 
 
 
 
 
Ramona Bádescu / Benjamin Chaud. Pomelo viaja. Ed. Kókinos

Pomelo és un elefantet rosa, amb una trompa molt llarga i moltes preguntes a fer-se, qüestions importants sobre el sentit de la vida, perquè Pomelo és filòsof. En aquesta lectura Pomelo, valent, es llança a la aventura de viatjar pel país de la cuina, tot un món dins d'aquest espai de la casa per descobrir. Què hi trobarà?







Rob Scotton. Splat, el gato. Ed. Jaguar (col. Miau)

A Splat li fa por el seu primer dia d'escola. Com serà el col·le? Com seràn els seus companys? Farà amics? Per si de cas, s'andú dins de la motxila al seu millor amic, el ratolinet Seymor. Però, ai! Seymor s'escapa a classe i clar, tots els gatets començen a perseguir-lo! Un primer dia de classe mogudet per a Splatt.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...