dimecres, 22 de desembre del 2010

Especial ESO i Batxillerat (V)

Gabriel Haner Manila. He jugado con lobos. Ed. La Galera

He jugado con lobos està basat en la història real de Marcos, un home que fou abandonat en Sierra Morena el 1952, després de ser venut pel seu pare a un pastor de cabres. Dels 6 als 19 anys, fins que casualment el trobaren una parella de guardies civils, viu com un salvatge, fent-se amics de tots els animals que hi habitaven a la serra, en especial dels llops, als quals considera la seua família.
Haureu sentint parlar d'ell perquè enguany s'ha estrenat també una pel·lícula basada en la seua història i protagonitzada per l'actor Juan José Ballesta.
Una extraordinaria història de supervivència que guanyà el 36º Premi Joaquim Ruyra de Narrativa Juvenil 2010, convocat per l'editorial La Galera.





Elena Ferrándiz. Amor en juego. Ed. Thule

Ai el amor, sempre present a les nostres vides. Hi ha moltes maneres de jugar amb ell, no ho sabíeu? Doncs per això teniu aquest llibre el qual, amb un curiós plantejament, ens introdueix jocs que tots coneixem com la gallinita cega, el billar, el póquer o una carrera de sacs, on l'amor i el nostre cor és la moneda de camvi a guanyar o perdre.

" BILLAR
Se juega rodando entre sábanas de color verde con el objetivo de hacer carambola.
Para lograr la mejor jugada lo ideal es dejarse llevar, aunque evitando ir cada uno a su bola; de esta manera todo saldrá rodado y provocará numerosas combinaciones que harán las delicias de los jugadores."
Com heu pogut llegir, la descripció és un joc de paraules i l'humor no falta. Molt original.


Javier Villahizán. Samurais. Ed. Libsa

Sou fans de tot allò que tinga a vore amb el Japó? Doncs aquest és un magnífic llibre per introduïr-nos al món dels samurais. Tracta tots els aspectes de la vida d'un guerrer japonés, des del seu naixement, costums familiars, socials, matrimoni, rel·lacions, adiestrament, cultura, i molt més. Tot un món a descobrir amb textos senzills, il·lustrats amb pintures de l'època d'autors japonesos i una cuidada edició a un preu fantàstic.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...