dimecres, 22 de desembre del 2010

Especial ESO i Batxillerat

Jordi Sierra i Fabra. Historia de un segundo. Ed. SM. Col. Barco de Vapor, sèrie roja.

Historia de un segundo ens narra la història d'amor d'Eliseo, un jove de 16 anys, i Elena, de 15, ambientada al segle XIX. Els dos pertanyen a mons totalment contraposats, doncs ell és orfe de pares i és aprenent d'un doctor que el tracta malament, i Elena pertany a una família amb diners, criada amb totes les comoditats i mimos. Els dos es trobaràn casualment al poble on viu Eliseo i on va la família d'Elena a passar uns díes a un balneari que hi ha. El primer contacte visual entre ells, tant sols d'un segon, serà suficient perquè entre els dos surgisca l'espurna de l'amor. Un fet que camviarà sobre tot la vida d'Eliseo, analfabet, que aprendrà a llegir i escriure per llegir les notes amoroses que li deixa Elena arrancant pàgines d'un llibre titolat Historia de un segundo, les quals es reprodueixen també, i que li decidirà a pendre una decisió molt important per a la seua vida. Una lectura on els protagonistes descobreixen junt al lector que és millor amar un segon que no amar en tota la vida, en paraules del mateix Sierra i Fabra. I teniu l'opotunitat de llegir el primer capítol punxant açí.

Rob Reger / Jessica Gruner. Emily the strange. Cada vez más estraña. Ed. SM

Segona entrega protagonitzada per una xiqueta de 13 anys amb molta personalitat, rebel i que li agrada ser diferent a la resta de les persones, i aquesta diferència es veu en la seua manera de ser i en la seua estètica. En aquest nou llibre, també en forma de diari, l'Emily troba la manera de fer còpies d'ella mateixa i passar-ho d'allò més bé amb elles. Fins que les còpies començen a rebel·lar-se i creure's l'Emily de veritat, complicant-se tot moltíssim...
Teniu una pàgina oficial tota dedicada a aquest personatge on podeu conèixer-la millor, els seus llibres, participar en concursos, vore vídeos i estar a l'aguait de totes les novetats rel·lacionades amb els llibres.





Edgar Allan Poe. Cuentos de terror y aventuras. Ed. Mare Nostrum

Una selecció de sis relats per passar por aquest Nadal, que sabem del gust de tremolar de més d'un dels nostres lectors més joves, de la mà d'un dels millors escriptors: Edgar Allan Poe. El llibre inclou, a més de una biografia de l'autor, els següents contes:

- El escarabajo de oro, el qual inclou una versió en còmic
- Metzengerstein
- El barril de amontillado
- El gato negro
- Los crímenes de la calle Morgue
- La carta robada
- El corazón delator

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...