dimecres, 22 de desembre del 2010

Especial ESO i Batxillerat (IV)

Mathias Malzieu. La alargada sombra del amor. Ed. Reservoir Books

El mateix autor del llibre "La mecánica del corazón" publicà anys abans aquest títol i que ara l'editorial recupera després de la bona acollida que tingué La mecánica.
En aquest el protagonista és un jove de trenta anys, Mathias, qui espera al seu pare i la seua germana a l'aparcament de l'hospital on acaba de morir sa mare. Per sorpresa apareix un gegant bo que s'anuncia com Jack, expert en ombres i que li ajudarà a superar la seua etapa de duel amb un troç d'ombra protectora. Mitjançant l'ombra Jack podrà fugir del dolor i la mort a través dels somnis.
Una lectura intimista, melancòlica i amb toc de màgia per donar peu a l'esperança.







Ricardo Gómez. Mujer mirando al mar. Ed. SM

Us presentem el Premi de Literatura Juvenil Gran Angular 2010, convocat per l'editorial SM. Un llibre de viatges i història que es conforma a partir d'unes fulles escrites a màquina que un escriptor troba en una llibreria de vell. En elles llig el poema d'Elena, una dona condemnada després de confesar haver matat el seu home del qual estava profundament enamorada. L'escriptor anirà tirnat del fil, investigant i reconstruïnt la història d'amor d'Elena i Pablo, el seu home, durant la postguerra espanyola.










Maggie Stiefvater. Rastro.  Ed. SM / Rastre. Ed. Cruïlla (català)

Rastro és la continuació de la saga fantàstica iniciada amb el titolat Temblor, del qual podeu llegir els primers capítols per fer-se una idea si no l'heu llegit. És la història d'amor d'una parella de joves, ella humana i ell home llop, però aquest només es converteix durant els mesos d'hivern. Amb la calor Sam és jove qualsevol, si no fóra pels seus ulls d'un groc intens que Grace reconeix de seguida com els del seu amic.
En aquesta nova entrega continua la seua rel·lació i es responen molts dels interrogants que varen quedar sense resposta al primer llibre, a més de nous personatges que es sumen  a la trama principal.
Un llibre de tall romàntic i sobrenatural que segueix l'estela de la sèrie de Crepúsculo.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...