dimecres, 19 de desembre del 2012

Especial llibres juvenils (IV)

Holly Goldberg Sloan. I'll be there. Sempre amb tu. Ed. Cruïlla

Els protagonistes d'aquest llibre pertanyen a mons contrapossat. Ell, en Sam, és un jove d'una familia desestructurada amb un pare lladre i un germà autista, els quals es mouen d'açí cap allà sense cap estabilitat. Tot camviarà a la seua vida quan conega l'Emily. la qual viu una vida cómoda en una família tradicional. Malgrat les seues diferències, tots dos iniciaràn una estreta rel·lació amorosa i d'amistat que significarà molt a les seues vides.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Carolina Lozano. Sgàile (espectre). Ed. Edebé.
 
Sgàile, espectre en gaèlic, ens proposa un viatge a terres escoceses amb les seus llegendes que ens parlen de fantasmes. Èssers que en la seua gran majoria són inofensius però d'altres no ho son tant. Això ho descubriràn Liadan i la seua colla d'amics quan es troben amb un misteri que desentranyar on els espectres hi estaràn molt presents.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Xelo Llopis. Guarda'm el secret. Ed. Germania 

Guarda'm el secret és un poemari, recull de poemes senzills però alhora profunds sobre el sentiments. Descobriu una lectura escrita des del cor. Trobareu més informació sobre el llibre al blog de bibliopoemes










 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...