dimecres, 12 de desembre del 2012

Especial llibres infantils: de 6 a 12 anys (I)

Encetem nova sel·lecció de llibres superxulos per aquest Nadal, aquest adreçats als xiquets de Primària. Esperem que us agraden!


Anushka Ravishankar / Kanyika Kini. El rumor. Ed. Joventut

Un rumor s'escampa per un poble de l'India i, com si del joc del telèfon boig es tractara, de boca en boca va transformant-se fins arribar totalment camviat a l'home que volia amagar-lo, un home malhumorat que, de sobte, li camviarà la cara en sentir-lo. De què es tractarà? Haureu de llegir el conte!
Clèmentine Sourdais. Escuelas del mundo / Escoles del món. Ed. SM
Un llibre pop-up, amb fulls desplegables que permetrà al lector conèixer les diverses formes que ténen els edificis dels col·les de diferents païssos. Cada un d'ells s'acompanya d'una xicoteta descripció per veu d'un xiquet d'eixe país.
Beatriz Montero / Raúl Nieto Guridi. La escalera. Ed. OQO
El carter, el jardiner i el forner fan una visita al quart pis després de pujar una llarga escala la qual hauràn també de baixar, per no trobar al seu inquilí, deixant els seus encàrrecs a la porta. Però una xiqueta després d'ells també puja... amb diferent resultat. Un conte per riure amunt i avall amb un text rimat.







Daniel Nesquens / Antonio Santos. Hay mañanas. Ed. SM (Barco de Vapor)

Per veu d'un xiquet coneixem com se sent quan sa mare el desperta pels matins. Tot són possibilitats per a disfrutar durant el dia: descobrir tribus d'indis, visitar planetes llunyans o solcar oceans en un impressionant vaixell. Però abans de tot això, cal enrecordar-se de felicitar a la seua mamà en el seu dia.
Un conte per a primer lectors sobre la estima a la mare.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...