dimecres, 5 de desembre del 2012

Especial llibres infantils: de 0 a 6 anys (IV)

Hervé Tullet. El árbol. Ed. Coco Books

El árbol explica com neix un arbre, s'ompli de fruits, fins que aquestos maduren i tornen a la terra per donar vida a un altre arbre. Adreçat a prelectors, es trobaràn fulles en blanc amb dibuixos que els xiquets podràn pintar, anant més enllà de la simple lectura i convertint-se en una experiència artística.
 
 
 
 
José Urriola / Javier Velasco. Chupetes de luna. Ed. Thule
 
En forma de còmic, Chupetes de luna ens narra els intents dels pares de Marcela perquè es deixe el xumet. Per això el dia que apareix a la tele un viatge a la lluna d'uns astronautes, li'l deixen damunt perquè se l'enduguen amb ells. Però no ixirà tot com ell es pensaven...












Juan Kruz. Historia de una gota. Ed. república Kukudruku
 
 Una goteta de plutja arriba des de la lluna a la vida d'una familia, al matrimoni enamorat i després al fill que esperen. La gota va transformant-se en el seu viatge per les emocions. Una lectura poètica i de sentiments.










Mar Pavón / Mónica Carretero. Cocorina y el puchero mágico. Ed. Cuentos de Luz

Els fills pollets de la gallina Cocorina ja van a l'escola. Allí es trobaràn amb el problema de l'acosament escolar. Menys mal que conten amb una mare com la Cocorina i la seua olla màgica per sol·lucionar el problema amb un secret que sempre funciona: el diàleg.
Una lectura que fomenta el respecte i la convivència amb els demés.
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...