dimecres, 5 de desembre del 2012

Especial llibres infantils: de 0 a 6 anys (I)

 
Colección Minicuentos. Ed. Beascoa
 
Minicuentos de gatos y patos para ir a dormir
Minicuentos de leones y ratones
Minicuentos de tortugas y ballenas para ir a dormir
Minicuentos de vacas y jirafas para ir a dormir
 
Vam parlar la setmana pasada d'aquesta magnífica col·lecció composta per llibres de xicotet format que recullen contes breus per convèncer als xiquets per anar a dormir. Igual de breu és el seu preu, 8 euros. No hi ha excusa...
 
 
 


Cancioncitas de rosa y azafrán. Ed. Kókinos (amb CD)
 
L'editorial Kókinos sempre ens sorprén amb deliciosos àlbums il·lustrats que destaquen tant pel contingut com per les il·lustracions. És el cas d'aquest llibre que arreplega cançonetes, cançons de bressol i jocs de dits de l'Índia, Pakistán i Sri Lanka, per omplir de diversió i exotisme els moments que passem amb els menuts. El llibre inclou les lletres originals, la transcripció al nostre idioma de les cançons i una xicoteta introducció sobre el seu origen. Perfecte per viatjar amb els sentits i conèixer altres cultures.
 
 
 
 


Diane y Christian Fox. ¿Lluvia o sol? Ed. Bruño
 
Ñic i Ñac són dos cocodrils germans que se'n van al camp a berenar, però com que no saben quin temps farà, han de portar roba diferent. Tu saps quina ropa possar-te en estiu i en hivern? Una lectura per ensenyar als lector sobre el temps jugant amb els contraris, amb moltes solapes i sorpreses amagades, que faràn disfrutar la xicotet lector.
 
 


Anthony Browne. Còm estàs? / Qué tal estás? Ed. Kalandraka

En aquest acol·lorit àlbum els xicotets lectors trobaràn explicades a través d'un text molt senzill,  les emocions. Llegint-lo els ajudarem a expressar i identificar-les responent a la pregunta del títol.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...