dimecres, 12 de desembre del 2012

Especial llibres infantils: de 6 a 12 anys (IV)

Dani Miquel / Joanra Sellés. Més musiqueries. Ed. Andana (amb CD)

El cantautor valencià Dani Miquel arreplega  un recull de cançonetes tretes de la nostra tradició musical adornades amb humor, adreçades especialment als xiquets. Es tracta d'un llibre que s'acompanya d'un disc plé de cançons per jugar, cantar, saltar i passar-ho d'allò més bé. 








Pedro Villar / Miguel Ángel Díez. El pastor de nubes. Ed. Kalandraka
El pastor de nubes és la historia de Nino, un xiquet que descobreix el món que l'envolta a través d'una mirada somiadora. S'imagina pastor de núvols, fins que s'adona que només el senyor del vent pot ser l'únic pastor. Serà un contador d'històries qui li descobrisca el valor de les paraules i l'anime a buscar contes, llegendes i mites antics per convertir-se en pastor de paraules, o contacontes.
Narrat amb un llenguatge poètic, Pedro Villar destaca el valor de la literatura oral, una història magnificament interpretada per les il·lustracions de Miguel Ángel Díez.






Teresa Duran / Lluís Farré. Las tres reinas de Oriente. La historia secreta de los Reyes Magos. Ed. La Galera
Per si no ho sabieu, els tres Reis Mags estaven casat amb tres reines, les quals eren veïnes i amigues i cap dels tres matrimonis no tenia fills. Quan el Reis van tornar de la seua misió seguint l'estrela de Nadal, es van trobar una sorpresa a casa de cadascún, que les reines s'encarregaràn d'explicar, una història secreta i curiosa que ara podeu conèixer.






Helen Limon / Sara Ogivie. Mi madre es un troll. Ed. Milrazones
Això pensaràn molts pre i ja adolescents de les seues mares. I es que pareix que quan els fills creixen les mares començem a donar vergonya per les coses que fem. L'autora d'aquest llibre, Helen Limon, es basa en la seua experiència amb la seua filla per escriure una història contada amb molt d'humor.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...