dimecres, 5 de desembre del 2012

Benvingut Desembre: ESPECIALS DE LLIBRES PER A REGALAR EN NADAL 2012



Heu sigut bons aquest any? Us agraden molt els contes o teniu una xiqueta o xiquet devora llibres a casa? Aprofitem aquestes dates per regalar il·lusió, joguets, però no s'oblidem dels llibres. Les editorials trauen ara pel Nadal títols molt atractius que segur cridaràn la vostra atenció igual que la dels menuts, i a bons preus.

Al llarg de tot el mes de desembre, cada setmana, farem un especial de llibres per a regalar aquests Nadals. Començarem pel més xicotets de la casa i acabarem pels més fadrins. Són molts els llibres superxulos que podem triar-se, però ací us presentarem una xicoteta selecció.

Escolteu-nos, mireu i feu una bona tria. A més, a la Biblioteca Municipal de Cocentaina, des del 10 fins al 21 de desembre tenim una Exposició de Llibres Infantils i Juvenils (de 2 fins a 18 anys), on podem trobar tots aquests llibres i molts més. Mireu, mireu sinó aquest super llistat dels llibres que podreu gaudir a l'exposició i la guia de Nadal que prepara la Biblioteca.


Quins acabaràn a la carta del Pare Noel o dels Reis Mags? Quin dilema... a nosaltres ens agraden tots! Aprofitem per a desitjar-vos a totes i tos un molt Bon i Lector Nadal.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...