dimecres, 5 de desembre del 2012

Especial llibres infantils: de 0 a 6 anys (V)

GROP (Grup de Recerca en orientació Psicopedagògica). Actividades para el desarrollo de la inteligencia emocional. Ed. Parramón


Torejar amb les emocions pròpies i les dels demés és una capacitat que els xiquets van assolint durant el seu creixement. Amb les activitats proposades en aquest títol, pares i educadors podràn identificar-les i practicar-les amb els xiquets.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jacob Grimm i altres. Princeses de rondalla. Ed. Cruïlla 

Un recull de set contes clàssics de princeses adaptats per narrar-lo als menuts, el qual crida l'atenció sobre tot per l'original forma d'i il·lustrar-lo, amb fotografíes dels escenaris dels contes fets amb fulls de paper de llibres.
Un llibre que no deuria faltar en la primera biblioteca dels xiquets.
 
 
 
 
 
 



Pablo Sacristán. La pequeña estrella de Navidad. Ed. Edaf

Tot es troba a punt per a celebrar el Nadal, menys la gran estrela del Nadal que no es troba enlloc. La seua sustituta resulta ser una estreleta xicoteta però amb la força necesària per il·luminar una data tant important.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Las tres mellizas bebés. Día de Reyes. Ed. Cromosoma
 
 
Un dels díes que més agrada a les tres germanes i que no es perdrien per res del món és el dia de Reis. Eixe dia está plé d'il·lusió, regals i molta diversió. Un conte on els xiquets es voràn identificats.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...