dimecres, 14 de març del 2012

Padres brillantes, maestros fascinantes

Augusto Cury. Padres brillantes, maestros fascinantes. Ed. Zenith.

Us presentem un llibre que persegueix que ens convertim en millor pares i mestres utilitzant tècniques rel·laciones amb la creativitat, l'emoció i l'afectivitat. 
Perquè és indudable que educar els xiquets, siga en casa o a l'escola, no és fàcil i cal ensenyar-los com enfrontar-se a allò que es trobaràn a la vida, cal començar per uns principis:

- Els bons pares corregeixen errors, els pares brillants ensenyen a pensar.
- Els bons pares preparen als seus fills per l'aplaudiment, els pares brillant preparen els seus fills pel fracaç.
- Els bons pares donen oportunitats, els pares fascinants mai desistixen.
- Els bons mestres eduquen l'intel·ligència lògica, els mestres fascinants eduquen l'emoció.
- Els bons mestres utilitzen la meòria com magatzem de dades, els mestres fascinants l'utilitzen com a fundament de l'art de pensar.
- Els bons mestres són temporals, els mestres fascinants són inoblidables.

El llibre s'estructura en quatre parts: una amb consells per a pares, altre per a mestres, una tercera dedicada als errors dels educadors (corregir en públic, castigar enfadat, ser impacient, no complir la paraula...) i la quarta i última és un resum de les investigacions de l'autor sobre el funcionament de la memòria.
L'autor ens dona totes les claus per educar des de la comprensió, l'estima i la perservància perquè també caldrà l'esforç dels educadors. Tot perquè els nostres xiquets siguen, per damunt de tot, feliços.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...