dimecres, 21 de març del 2012

Enxarxats: A media voz

 

A Internet també hi trobem molta poesia. Un dels llocs recomanats és la web A media voz . Està dedicada tota ella a autors i traductors de poesia romàntica. Conté un llistat per ordre alfabètic de poetes, amb una xicoteta introducció sobre la biografia i a continuació un llistat de poesies que, si punxem damunt del títol, ens dirigeixen a la mateixa poesia. 
En els apartats La voz de los poetas i De viva voz, tenim la posibilitat escoltar als mateixos poetes llegint els seus poemes. Per això, haurem de tindre instalat el programa Real Player, gratuït.
Tres apartats més, Poesia de oro, Traducciones de poesia i Poesia sensual contenen una sel·lecció de poemes segons la temàtica, també ordenats alfabèticament per autor.
Per últim, Ventanas fa una tria de frases i fragments de prosa, una sel·lecció personal de l'autor de la web de diferents autors, textos curiosos i que destaquen pel seu contingut.
Tot un món de poesia amorosa perfecta per adornar la nostra primavera personal, al nostre abast a través de la xarxa que cal aprofitar per descobrir nous poetes, noves lectures poètiques i disfrutar amb els clàssics. I, per supost, donar-li tota una sorpresa a la persona estimada.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...