dimecres, 23 de novembre del 2011

Enxarxats: Películas "La butaca"

Si féu una recerca al google sobre pel·lícules estrenades als cinemes, unes dels primers enllaços ens remitirà a la web "La butaca".
Una revista de cinema molt bona que ens mantindrà informats de totes les estrenes, pròxims llançaments i novetats. Hi ha un apartat amb reportatges de pel·lícules sel·leccionades de totes les que s'estrenen o estàn per vindre amb tot tipus d'informació sobre els protagonistes, el director, la història, el rodatge, tràilers i tot allò que esperem conèixer al voltant d'una pel·lícula. Unes fitxes molt completes i exhaustives que ompliràn la curiositat dels interessats.
Estàn reflectides les pel·lícules més vistes amb la recaudació i allò més esperat per estrenar-se.  Destaquem, a més, els apartats dedicats a les estrenes en DVD i Blu-Ray i les bandes sonores, tant importants a les pel·ícules.
Una primera ullada a la portada sorprén la quantitat tant immensa de produccions, i clar, hem de triar. I després, a possar-se còmodes a la "butaca", amb crispetes, i a disfrutar!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...