dimecres, 2 de novembre del 2011

Carolina se enamora

Federico Moccia. Carolina se enamora. Ed. Círculo de Lectores

Carolina és una joveneta de 14 anys, alegre i independent,  una adolescent amb les hormones descontrolades, que somnia amb tindre una moto i trobar l'amor.
Una adolescent igual que la major part dels adolescents: vol fer coses que els pares encara no li deixen, fa llistes amb les seues coses preferides, vol incrementar la seua paga per a fomentar el consumisme i pensa que els adults no la comprenen. Així és ella.
Aleshores coneix a Massi, un xic alt, flac, amb el cabell obscur, amb un somnriure per caure de cul i amb uns ulls blau obscur... els més bonics que ha vist en la seua vida.
I amb Massimiliano es sent embriagada, il·lusionada, amb l'estómac ple de papallones... és el seu primer amor vertader.
Però l'amor no és com ella s'imaginava... Encara que sempre li quedarà el refugi de la seua família, el seu germà major Rusty, la seua àvia Luci, i la seua força, que és capaç de fer-la remuntar de nou, aprendre dels errors i veure el futur amb maduresa.
Carolina se enamora és un viatge a través dels sentiments d'una adolescent, una història preciosa sobre el primer amor, però també dura quan arriba la primera desil·lusió amb el dolor que suposa un desengany d'aquest tipus.
Es aquesta una novel·la que vos farà riure, sospirar, recordar, inclús plorar, però que sobre tot, vos farà recordar aquella màgica adolescència on els problemes més importants eren de vegades, què posar-se per a estar fabulosa, o fins quina hora ens deixarien vetllar els nostres pares.
Voleu enamorcciar-vos de Carolina? Doncs vos convidem a llegir les primeres pàgines del llibre.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...