dimecres, 18 de maig del 2011

Jesús me quiere, de David Safier

David Safier. Jesús me quiere. Ed. Seix Barral

Aquesta és la segona novel·la de David Safier, autor del gran èxit Maldito Karma, que es va convertir en un fenòmen editorial arreu del món.

Marie, la protagonista d'aquesta novel·la, viu a Malente, un xicotet poble alemany. Després de moltes relacions fallides, està a punt de casar-se amb Sven, a qui abandona vestida de blanc perquè abans de pronunciar el "si, quiero" te un mal pressentiment.

Poc després coneix a Joshua, un fuster un poc estrany, però amb un bon cul i una semblança a...un Bee Gees!!!. Prompte se n'adona de que aquest tampoc és l'home perfecte, ja que a la seua primera cita li confessa que és Jesús. I el que Marie no sap és que Joshua ha baixat a la Terra per a lliurar la batalla final entre el Be i el Mal.

Com la seua anterior novel·la, estem davant d'una història divertida, que es llig d'una tirada: diàlegs ben carregats d'ironia i mordacitat, moments totalment surrealiste i inversemblants. Cal dir que... qualsevol semblança amb la vida que coneixem de Jesús "és pura coincidència".

No se la podeu perdre!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...