dimecres, 18 de maig del 2011

Enxarx@ts: Literatura infantil i cinema

Literatura infatil y cine és un interessant blog creat per dos estudiants de 4t curs de Filologia Hispànica i Comunicació Audiovisual, als qui els apassiona tant l'univers literari com el cinema.

I és aquest blog una barreja de ambdós; a més, han prestat especial atenció a la fantasia del món infantil.

Què podem encontrar en aquest quadern de bitàcora? Doncs un munt de posts que ens apropen a personatges o històries infantils i juvenils que han traspassat les fulles dels llibres fins arribar a la gran pantalla. Personatges diversos com el Capitán Alatriste, les germanes de Mujercitas, Tintín, Astérix y Obélix, i pel·lícules com La Historia Interminable, El Señor de los Anillos, La vuelta al mundo en 80 días, entre d'altres, són una petita mostra del que podem trobar, comentat tot d'una manera clara i senzilla, amb una gran quantitat d'enllaços per aprofundir un popc més en tot allò que ens interesse.

Com tot bon blog, ens permet deixar comentaris, així la interactivitat està assegurada. A més, si ens fixem en la part dreta de la pantalla, ens apareixen una sèrie d'enllaços a algunes webs oficials de personatges o pel·lícules. Us recomanem visitar aquest blog...nosaltres ja estic llegint el post de Daniel Defoe...

Un recurs excel·lent per a l'aula, d'aquests que cal afegir als nostres favorits!

La il·lustració és de la portada d'una edicuió de Mujercitas.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...