dijous, 24 d’abril del 2008

Enxarxats: comentant llibres a Internet

Moltes voltes veiem un llibre i no sabem si ens agradarà perquè el comentari que es fa no ens ens diu res i no ens ajuda a decidir-nos. Doncs, us aconsellem que visiteu la web de comentarios de libros, fet per uns amants de la lectura, i que es dediquen a comentar les seues lectures, però des d'un punt de vista seriós, sense fer crítica en cap moment. Els seus comentaris resulten molt encertats i aclarirors. Trobareu també una secció dedicada a entrevistes a autors i altra a articles comentats sobre diverses qüestions com ara la literatura, la psicologia o enigmes.

Per altra banda, us convidem a visitar el blog de l'escriptor català Jesús M. Tibau, creador de títols com El vertigen del trapezista o Postres de músic. En el seu blog reflexiona sobre diversos temes rel.lacionats amb la literatura, fa comentaris de llibres i, a més, organitza un concurs literari on podeu guanyar lots de llibres, si sou molt lectors.

1 comentari:

Jesús M. Tibau ha dit...

Moltes gràcies per la vostra recomanació. Estic a la vostra disposició per a parlar sobre llibres, blogs o clubs de lectura.
Una abraçaçada lingüística.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...