dijous, 10 d’abril del 2008

El jardín de la oca, de Toti Martinez de Lezea

Toti Martínez de Lezea. El jardín de la Oca. Madrid: Maeva, 2007


L'acció ens situa a la segona meitat del segle XIII, seguint el Camino de Santiago, entre La Rioja, passant per Burgos, León fins Galicia. Un antic inquisidor expulsat per l'esglèsia, creu haver descobert el pròxim final de la religió católica i l'arribada d'un segon Mesías. Amb ell porta un misteriós tauler d'adivinació i durant el seu viatge pel camí es trobarà amb un metge jueu i un herbolari àrab que també voldràn esbrinar la clau d'aquest Jardín de la Oca.
Una novel.la on es junten una molt bona ambientació històrica, intriga, aventures i amor, tots els ingredients per a una molt bona lectura. T'enganxarà.
Podem llegir una fantàstica entrevista a Toti Martínez al blog de CiberaniKa.

3 comentaris:

Anika Ciberanika.com ha dit...

Estupenda novela de Toti Martínez de Lezea, como todas las que escribe, con mucho rigor histórico pero, esta vez, con un personaje como hilo común de varias historias que pone los pelos de punta y que ya utilizó en otra de sus novelas. Además este personaje expulsado de la Inquisición existió. Si deseáis saber qué cuenta Toti en Anika Entre Libros le hicimos una entrevista sobre "El Jardín de la Oca".

Estupendo también vuestro blog, digno de una biblioteca que se molesta en mostrar con detalles sus contenidos, y muy currado.

Saludos y adelante.
Anika

Sàlvia ha dit...

Gràcies per la recomanacó de l'entrevista. L'he ficada al post. Per cert, no m'havia fixat que vius a L'Eliana i jo pensant sempre que hi vivies a Madrid. Xorrades d'aquestes que es pensen. Som valencianes i compartim un gust per la lectura...Què bé!

Estem en contacte internaútic

Anika Ciberanika.com ha dit...

Seguramente es porque escribo en castellano habitualmente. Aunque para ser sincera, tampoco suelo hablar en valenciano, pero sí, vivo en La Eliana, aunque con estos calores saharianos acabaré marchándome a Finlandia.

Un abrazo internáutic.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...