dimecres, 9 de novembre del 2011

La hija del Samurái

Dominique Sylvain. La hija del samurái. Ed. Suma

Alice Bonin arriba al Astor Maillot. En la planta trenta sis té reservada un habitació. Està bevent cava, ummm... està deliciós. Porta llentilles de color marró i un vestit de lluentons. Està preparant-se per a l'espectacle d'avui: Gildas, un jove que hui compleix 12 anys gaudirà de la seua actuació. I de sobte veu al cel a Britney Spears, la cantant a la que imita, i que més d'un la confon per la seua semblança en aparença i estilisme. Alice s'arrima a parlar amb ella... i aterra sobre el sostre d'un cotxe. La investigació finalitza amb la resolució de suïcidi.
Son pare, Maurice Bonin, s'assabenta d'aquest tràgic succés per televisió, i no es creu que la seua filla s'haja llançat al buit. I d'això intentarà convèncer a les seues dos amigues: Ingrid Diesel, ballarina de striptease i amb un tatuatge a l'esquena que li arriba fins l'anca, i Lola Jost, antiga comissària, amb un quants quilos de més i que passa per un moment un tant vulnerable.
Una parella interessantíssima que intentarà aclarir què va passar amb la seua amiga.
És aquesta una novel·la d'intriga amb un ritme molt viu i dinàmic, de fàcil lectura i amb diàlegs carregats d'humor.
La hija del samurái continua amb la sèrie policíaca iniciada amb El pasadizo del Deseo, que conta amb aquesta parella d'investigadores tan peculiar.
I si vols començar a enganxar-te pots llegir les primeres pàgines del llibre.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...