dimecres, 14 de gener del 2015

Agatha Raisin y el veterinario cruel, de M.C. Beaton

M.C. Beaton. Agatha Raisin y el veterinario cruel. Ed. Cercle de Lectors

Última aventura de la investigadora i mestressa de casa, l'Agatha Raisin. Té cinquanta-tres anys, viu a un poble anglés i està retirada del seu treball. En resum una dona del carrer normal amb aptituts per trobar problemes en forma de casos policials, els qual tracta de resoldre a la seua particular manera.

Després de conèixer-la al primer llibre, Agatha Raisin i la quiche letal,  en aquesta nova entrega Agatha, després de la decepció de no poder trobar al seu adorat James Lacey, competirà amb altres dones per cridar l'atenció del nou i atractiu veterinari del barri, intentant que l'invite a sopar. Però tot es torç quan aquest apareix assassinat, i Agatha no dubta en investigar la mort i trobar el culpable, aprofitant per implicar el James Lacey.


Una lectura d'intriga senzilla, divertida, que pertany al nou gènere "cozy mistery", recomanada per tot tipus de lectors. Podeu probar a llegir les primeres pàgines si punxeu açí.

NOTA: la portada correspon a la edició anglesa doncs de la publicació en espanyol, com que es tan recent, encara no hi ha imatges.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...