dimecres, 11 de desembre del 2013

Especial llibres juvenils



Marni Bates. Un desafortunado pero maravilloso incidente. Ed. Alfaguara

Mackenzie és una jove introvertida que passa desapercebuda a l'institut. Però aquesta situació camviarà dràsticament quan per accident entropessa al passadís precisament amb el xic més popular i algú graba l'incident amb el móvil. Penjat al Youtube, es convertirà en un èxit a les xarxes socials i Mackenzie perdrà el anonimat per convertir-se en una de les persones més conegudes a tot el món.
Mentres Mackenzie tracta d'aclarir-se amb la popularitat, anirà contant com és la seua vida, els seus amics, allò que la fa feliç i les seues circumstàncies vitals que la fan ser com és.
 







 
Miquell Pujadó. El ficcionauta. Ed. Barcanova

Carles Motta és un jove universitari amb la tarea d'escriure el primer capítol d'una novel·la, amb el seu personatge roí i un crim pel mig. La sorpresa esdevindrà quan realitat i ficció s'entremesclen i Carles acabe vivint successos molt semblants a allò que estava escribint i es creue amb el mateix protagonista de la seua novel·la. Una lectura fantàstica i d'intriga que us mantindrà enganxats a les seues pàgines.




 
 
 





 
Pau Joan Hernández. Si no te vas. Ed. Edebé

Lorena és una jove de setze anys que acaba de morir. I ho sabem perquè ella mateixa ho conta al lector en primera persona.
Lorena no se'n recorda de les circumstàncies que la van dur a tan incòmoda situació i es proposa desentranyar les raons del seu final, al mateix temps que va contant tot allò que sent des del moment que es separa del seu cos a l'hospital. Com ja us haureu donat compte, us espera una lectura amb trets paranormals per compartir l'excepcional experiència de la seua protagonista.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...