dimecres, 4 de desembre del 2013

Especial llibres infantils





Marta Gómez Mata. Un món de mares fantàstiques. Ed. Comanegra

Aquest és un catàleg de mares de personatges coneguts i famosos, com la d'Einstein, Frida Kahlo, de la reina egipcia Cleopatra o la del llop dels contes. Mares extraordinàries que donen una pista sobre perquè són com són els seus fills. I la teua mare, també és fantàstica? Segur que sí...









Benoit Marchan/ Soledad Bravi. Papá te quiero // Mamá te quiero. Ed. Océano-Travesía

Les dos persones més importants des del començament per a un xiquet o xiqueta són els pares. Aquest dos títols mostren totes les formes d'estima dels fills als pares - bojament, apassionadament, poc o gens - així com la forma en com els pares transmetren la seua estima cap als fills, dins de la seua educació. La seua lectura pot convertir-se en un diàleg entre pares i fills on expresar l'afecte que ens tenim.
I això que fa més redó aquesta proposta és la capseta que inclou els dos llibrets, de xicotet format, ideal per donar una bona sorpresa aquest nadal.


Amrita Das. La esperanza es una niña que vende fruta. Ed. Libros del Zorro Rojo


 
 
 
La cultura india arriba a nosaltres a través d'aquest conte que ens parla de tradició i costums i, sobre tot, de la condició de la dona a l'India. L'autora es troba a un xiqueta al tren i comença a preguntar-se sobre el seu viatge, com serà la seua vida, el seu destí. I tot contat mitjançant un art il·lustratiu típic de l'India, el mathubani, un art popular realitzat per les dones de les comunitats rurals de la zona de Bihar.
Una original proposta, que apropa als xiquets a altres cultures a través de la lectura de contes.
 


1 comentari:

Magda ha dit...

Hola, m'ha agradat molt la ressenya de llibres pels més pettis, l'enllaço a FB dedicat a llibres i altres coses pels més menuts.

Bon Nadal!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...