dimecres, 11 de desembre del 2013

Especial llibres infantils

 

Francesc Gisbert / Riccardo Manischalchi. La Maria no té por. Ed. Andana


En una visita a ca l'àvia, la Maria descobreix un misteriós llibre que parla sobre monstres i altres personatges de por. Descobriu l'home del sac, l'espantacriatures, gegants monstruosos... i aprengau amb Maria la cançoneta per no tindre gens de por. S'atreviu?
 


Mercé López / Rebeca Beltrán Jiménez. Tu corazón en un cofre. Ed. Lumen
 
Us recomanem un preciós àlbum il·lustrat que de seguida crida l'atenció per la portada que ens introdueix en la llegenda d'una malvada reina qui, gelosa de la fillastra, ordena a un sirvent que la porte al bosc per matar-la i li duguera el cor, que va guardar en un cofre. Ja heu endevinat de quin conte clàssic estem parlant? El conte de la Blancaneus es reinventa amb la història dels cors que la reina, des d'aleshores, es va dedicar a col·leccionar cors: de gel, el cor salvatge, el de cristal o l'inmortal.
 


José Antonio Abad / Joao Vaz de Carvalho. El carnaval de los animales. Ed. Kalandraka
 
Els animals de la selva es preparen per celebrar l'aniversari del rei Lleó, i per això s'organitza un carnaval. Una història que neix a partir d'una obra musical del compositor Charles Camille Saint-Saëns i a la que autor i il·lustrador d'aquest llibre li possen lletra i imatges per oferir una obra molt divertida on anar descobrint tota mena d'animals, i fins i tot èssers fantàstics, que arriben a la festa. Si punxeu açí podeu fulletjar el llibre.
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...