dimecres, 8 de maig del 2013

Enxarxats: mares blogueres



Ed. La Esfera de los Libros
 
El dia a dia d'una mare a casa no és gens fàcil, i pareix que escriure les seues aventures i desventures les ajuda a riure's i llevar pes a situacions que segur les descol·loca moltes vegades. Això i compartir les experiències de la maternitat, allò tant fàcil ara que tenim Internet. Totes les mares conectades!
 
Entre tots els blogs que coneixem hi ha tres que destaquem perquè les seues autores són mares i han escrit un llibre sobre la maternitat. Allò que ténen en comú, no poden deixar de notar-ho, és un sentit de l'humor que impregna la redacció dels post. Perquè per ser mare i arribar a tot és molt necessari.
 
Ana Ribera té un blog amb el mateix nom del títol del llibre que ha publicat Cosas que (me) pasan. Un llibre on plasma el seu dia a dia en el treball, amb els xiquets i la seua vida familiar, i totes aquelles coses que li passen. Sense oblidar la seua passió pels llibres i la lectura.
 
 
Altra mare, en aquest cas a l'extranger, és Fátima Casaseca. També ella ha plasmat les seues experiències maternals en forma de llibre Una mamá española en Alemania. Mare de 3 "angelets", té la peculiaritat que s'enfronta a l'educació dels seus fills en un context molt diferent al nostre, i les comparacions entre la forma de ser espanyola i alemanya son evidents. Fátima fa us del sentit de l'humor per tirar endavant amb tot allò que li succedeix al seu país d'adopció.

 
 
Ed. Planeta
I, per últim, no s'oblidem de Eva Quevedo, també molt coneguda a la xarxa pels seu Blog de madre, igualment convertit en llibre. Mare de dues xiquets tracta de compaginar el treball fora de casa, la vida familiar i la seua nova ocupació, escriptora.
Si llegiu el seu blog també notareu molt d'humor al seus escrits i successos molt normals en qualsevol casa.
 
Ed. Plaza y Janés
Tal volta, per això, aquests blogs han tingut tant d'èxit; moltes mares s'identifiquen i és tota una alegria saber que hi ha més mares que pateixen i tracten de fer-ho allò millor,  en una tarea gens fàcil com és la maternitat, i sense oblidar el somriure.
 
 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...