dimecres, 15 de maig del 2013

Enxarxats: Jóvenes lectores

 
Des de l'Ajuntament de Cartagena (Murcia) fa vuit anys que mouen el proyecte Jovenes Lectores a través del Premi Mandarache. La finalitat és millorar els hàbits lectors de la població en general i dels joves i adolescents en particular, a través de diverses iniciatives canalitzades a través del Premi.
 
Mitjançant la convocatòria dels Premis Hache de Lectura Juvenil, Mandarache de Jóvenes Lectores i Clubs de Lectura Mandarache +30, adreçats a diferents franjes d'edat, s'invita als joves a llegir les obres presentades i votar-les per dedicir les guanyadores de cada modalitat. Autor de renoms del panorama literari espanyol participen en aquesta iniciativa amb els seus llibres, com Elvira Lindo, Lola Beccaria, Manuel Rivas o Clara Sánchez.
 
El proyecte està dut a terme per voluntaris lligats al món literari i de l'ensenyament, i mantenen un perfil al Twitter amb el nom @Joveneslectores. En ell es parla tot al voltant del premi, iniciatives, notícies i aconteciments al voltant dels llibres, la literatura i els joves lectors.
 
 
Il·lustració de Kim Ji Hyuck.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...