dimecres, 14 de gener de 2015

80 valores y virtudes que te gustará conocerVioleta Monreal. 80 valores y virtudes que te gustará conocer. Ed. San Pablo

Aquest llibre, encara que de temàtica infantil, aniria recomanat per a pares també doncs a través d'un recull de contes tracta l'educació del valors i l'educació emocional dels xiquets per enfrontar la vida i la convivència.
 
Dividides per virtuts (de foc, de màrmol, de brisa, de sal, de seda...) trobem rel·lats i proverbis que parlen de la integritat, la paciència, l'optimisme o la gratitut, les quals a la volta engloben altres característiques més específiques. Per exemple baix de la gratitut trobarem la puntualitat, l'amabilitat i el civisme.
 
Si a aquest contingut educatiu i a les magnífiques històries li sumem les cridaneres il·lustracions de Violeta Monreal, trobem que es un volum que no deuria de faltar en les prestatgeríes de qualsevol biblioteca infantil. Però si no és el cas, ara el teniu a la biblioteca, a l'apartat de Pares de la sala infantil, per endur-se'l en prèstec.
 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...