dimecres, 17 de desembre del 2014

Especial Nadal: Novel·la extrangera

 
Will Schwalbe. El club de lectura del final de tu vida. Ed. RBA

Un llibre sobre llibres. Un fill adult i la seua mare intercambien opinions sobre les seues lectures mentre esperen a la consulta del metge. Al mateix temps els permet allunyar-se de la greu malaltia que pateix la mare i viatjar junts, encara que siga a través de les lletres.


 
Kristin Marja Baldursdóttir. La pintora de hielo. Ed. B

A través de la veu narrativa de la filla xicoteta, coneixem el periple d'una dona, vídua, a principis del segle XX a Islàndia, la qual viatja des de els fiords fins a la ciutat per treballar i mantindre la seua familia. El rel·lat deixarà vore, a més del camvis socials i familiars, la diferent forma de pensar i viure la condició femenina entre les dues protagonistes principals. La pintora de hielo ja és un bestseller a la resta de Europa i ara es publica al nostre país.



 
Haruki Murakami. Underground. Ed. Tusquets

L'atac terrorista amb gas sarín que els japonesos van sofrir al metro el 1995, serveix de punt de partida per a reconstruir el rel·lat del fets per l'escriptor japonés més conegut entre els lectors occidentals. Murakami incorpora els testimonis dels que hi va ser, dels culpables, sense oblidar els motius d'un acte que va tindre greus conseqüències.




 
Milan Kundera. La fiesta de la insignificancia. Ed. Tusquets

Ambientada en Paris, diversos personatges parlen de tot tipus de temes en una festa on s'han reunit. Històries personals i sobre el món en general, la política i la societat s'entremesclen en un rel·lat on tampoc no falta l'humor.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...