dimecres, 10 de desembre del 2014

Especial Nadal: llibres de 12 a 14 anys

 
Carmen Martín Gaite. Caperucita en Manhattan. Ed. Siruela
 
 L'editorial Siruela recupera de nou aquesta obra basada en el conte infantil de la Caputxeta Vermella però ambientada en la Nova York del segle XX. La protagonista és una xiqueta que somia amb poder anar a soles a Brooklyn per comprar-li un dels pastissos de maduixa que tant agraden la seua àvia.  El llop serà el pastisser, un home molt ric, i compartint protagonisme, una captaire que viu a l'estatua de la llibertat i surt per les nit, capaç de proporcionar una pòcima contra la por.
 
 
 
James Patterson / Chris Grabenstein / Laura Park. Me parto. Ed. La Galera
 
Jamie Grimm és un xiquet en cadira de rodes que viu adoptat pels seus oncles, la familia Sonrisas i on ningú ni tan sols somriu. Jamie ha començat al col·le nou i no ho tindrà fàcil. Però Jamie troba en l'humor la seua ferramenta per fer-se un lloc al seu món. Una lectura molt divertida on podreu gaudir dels acudits del Jamie.
 

 
Mike Goldsmith. ¡Eureka! Ed. Siruela

Un resum d'aquells invents més importants, aquells que camviaren el curs de la història i els seus descubridors. Un viatge per la història a través dels avanços científics més sorprenents. Un llibre perfecte per a xicotets curiosos.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...