dimecres, 17 de desembre del 2014

Especial Nadal: Autors premiats al 2014

 
Patrick Modiano. Más allá del olvido. Ed. Alfaguara.
PREMI NOBEL DE LITERATURA 2014
 
 Un matrimoni i un jove aspirant a escriptor coincideixen a Paris un hivern. L'escriptor s'enamora de la dona i comença un triangle amorós que es convertirà en una obsessió. Inèdit en Espanya, és una bona proposta per conèixer a aquest escriptor francés.



 
 
Juan Goytisolo. Paisajes después de la batalla. Ed. Galaxia Gutemberg 
PREMI CERVANTES 2014

El protagonista d'aquesta novel·la viu sol a un pis de París. Alli pensa, imagina, parla amb la seua dona imaginaria i dona traços de la seua personalitat excèntrica, a més de donar la seua visió de la ciutat i dels seus paisatges. Una lectura introspectiva contada amb humor sobre els tòpics de la societat actual. El mateix Goytisolo ha declarat que aquest llibre podria ser ben bé un tipus de autobiografia. 



 
Jorge Zepeda Patterson. Milena o el fémur más bello del mundo. Ed. Planeta
PREMI PLANETA 2014
 
Milena és la jove protagonista, esclava sexual des de l'adolescència, vivia amb un magnat de la comunicació que mor d'un atac al cor, la qual cosa li permetrà la fugida de la vida que ha portat fins ara ajudada per un trio de vengador, un periodista, una política i un experter en seguretat. Un secret que amaga Milena serà la clau per a la seua llibertat.Una trama sobre els abusos del poder i la corrupció.
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...