dimarts, 22 d’abril del 2014

Programa especial pel Dia del Llibre 2014

Il·lustració Marija Jevtic

Avui es celebra a tot el món el Dia Internacional del Llibre i dels Drets d'Autor, una data senyalada per als amants dels llibres i que té com a finalitat última el foment de la lectura.

Un homenatge al món literari que recorda aquest dia de 1616 la mort dels escriptors Shakespeare, Cervantes i Garcilaso de la Vega, a més del naixement i mort d'altres autors el mateix dia però en altres anys, com Vladimir Nabokov o Josep Plà. Al mateix temps es tria una ciutat del món que serà la Ciutat Capital del Llibre tot l'any pels seus mèrits en el foment de la lectura i l'alfabetització.  Enguany tindrà l'honor de ser-ho Port Harcourt, a Nigèria.

Hui també s'entrega el premi Cervantes, aquest any a l'escriptora mexicana Elena Poniatowska.

La Biblioteca de Cocentaina també ho celebra amb un programa especial al programa de ràdio amb moltes recomanacions lectores per adults, un poquet fora de les novetats que trobem actualment per les prestatgeries físiques i virtuals. Recordeu que els més menuts ja van tindre la seua celebració el 2 d'abril, el qual vam fer un especial de llibres infantils i juvenils. Destijem que us agraden.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...