dimecres, 19 d’octubre del 2011

Enxarx@ts: Cody's Cuentos

Cody és un gosset travesser, adorable, bilingüe i de raça Basenji, i que en aquest cas serveix de mascota per aquesta web que hui vos presentem.
Cody's Cuentos és una web per aprendre i recolzar l'ensenyament del castellà. I es que aquest gosset, juntament amb el seus amics humans d'Espanya, Argentina i Mèxic ens presenten un munt de podcasts narrats amb castellà natiu. Així, el castellà es pot practicar escoltant històries dels clàssics de la literatura infantil i juvenil, com ara els Germans Grimm, Hans Christian Andersen, Charles Perrault, entre d'altres.
És un lloc web tant per xiquets com per adults, ja que l'ensenyament d'un idioma no té edat, i escoltar contes... tampoc. Encara que la web està orientada a l'aprenentatge del castellà com un nou idioma, també serveix per xiquets que el parlen de forma habitual, però que escoltant els podcasts poden ampliar el seu vocabulari.
En Cody's Cuentos pots encontrar un bon grapat d'audiocontes, relatats d'una manera molt expressiva i amb una dicció molt clara, juntament amb les transcripcions completes de la història per a que pugau llegir-la i seguir-la mentre l'escolteu.
Hi ha tres nivells de dificultat: bàsic, intermedi i avançat, que s'adapten a qualsevol nivell i necessitat. Per exemple, en el nivell bàsic encontrem històries més ximples, amb frases curtes i vocabulari quotidià de fàcil comprensió.
A més, teniu la possibilitat subscriure's a Cody's Cuentos via iTunes, i totes les noves entrades es descarregaran automàticament.
Voleu aprendre castellà mentre vos divertiu? Ara que s'acaba l'escola és un bon moment!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...