dimecres, 19 d’octubre del 2011

El contrato

Lars Kepler. El contrato. Ed. Planeta Internacional

El contrato, és després de El hipnotista el segon llibre de la sèrie protagonitzada per l'inspector Joona Linna, que constarà de vuit entregues i a través de la qual s'anirà descobrint la personalitat d'aquest. Aquest llibre ha estat un dels més venuts a Suècia des de la seua publicació. Lars Keppler, pseudònim d'Alexandra Coelho i Alexander Ahndoril, matrimoni d'escriptors suecs, s'ha convertit en un nom imprescindible del gènere negre d'aquest país.
El contrato comença amb dos morts. Per una part la d'una jove activista per la pau, trobada en una embarcació a l'arxipèlag d'Estocolm, amb signes evidents d'una mort per ofegament. Per altra banda la del president de la ISP, alt funcionari del govern suec, penjat a sa casa, sense família, sense amistats fora de l'oficina. Aleshores, el detectiu Joona Linna serà l'encarregat d'encontrar una connexió entre els dos cadàvers, i destapar així una trama que posarà els pèls de punta. I els personatges, es converteixen així en titelles baix l'horror dels que dominen el món, i que té com a teló de fons l'exportació d'armament bèl·lic a països del tercer món, denúncia que es fa patent al llarg de tota la novel·la.
És aquesta novel·la àgil, que t'enganxa ràpidament, i amb uns personatges ben caracteritzats. Es per això que d'aquest llibre s'han venut solament a Suècia cent mil exemplars, i els drets de publicació s'han estès a vint-i-vuit països inclús abans de la seua publicació. Voleu començar a llegir ja? Doncs ja ho sabeu, agafeu el ratolí, i feu click.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...