dimecres, 26 d’octubre del 2011

El manuscrito del señor Búho

Dolores Pareja Moreno/José Ramón Ramos (Il·lustracions). El Manuscrito del señor Búho. Ed. Atrapasueños (Col·lecció Un mundo de colores)

El Señor Buho viu en un arbre mil·lenari al bosc i ajudat per Matilde, una òliba molt solidària, es dediquen en cos i ànima a ajudar als seus amics. El flamenc Tiri Titran Tran li demana ajuda perquè la gent embruta la llacuna on viu; el teuladí Romerales li demana ajuda perquè diu que estan talant els arbres del bosc; un cervatell esglaiat li demana ajuda per encontrar a sa mare i l'alerta d'un gran incendi a la muntanya... i el Señor Buho, està molt preocupat, perquè acudeix en busca de l'alcalde per a demanar-li suport i aquest no vol escoltar-lo. Fins que li escriu una carta, que aquest llig una nit en sa casa, i el fa reflexionar.
Aquest llibre és un conte excel·lent per a treballar l'educació en valors, perquè hem de tindre present que ensenyar als xiquets i a les xiquetes els principis que contribuiran a la seua formació com a persones adultes, també forma part de l'educació. El respecte pel Medi Ambient, o una cosa tan senzilla com escoltar als demés és una constant al llarg de tot el conte.
El manuscrito del señor Búho, et farà passar una estona molt divertida. A més, les il·lustracions apareixen en blanc i negre per a que els més menuts puguen colorar-lo, elegint així els colors més ideals per a cada dibuix.
Així, la primera col·lecció de Un mundo de colores recull als seus contes temàtiques solidàries de plena actualitat: ecologia, solidaritat, pau, immigració... i necessàries per als xiquets i xiquetes d'arreu del mon.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...