dimecres, 8 de juny del 2011

Enxarx@ts: Associació d'Editors del País Valencià


L'Associació d'Editors del País Valencià, fundada el 5 de setembre de 1990, recolza l'activitat dels creadors i rebutja la pirateria i la reproducció il·legal de tots els productes culturals: llibres, música, pel·lícules, videojocs i programes d'ordinador.

Poden formar part de l’Associació, com a membres de ple dret, les editorials, persones físiques o jurídiques que habitualment editen llibres o publicacions periòdiques en qualsevol suport i accepten els Estatuts de l’Associació.

Aquesta associació podem encontrar-la a la xarxa amb una web molt completa, clara, útil, ben estructurada i senzilla, i en la que pots trobar molta informació i documentació que pot interessar-te. I no és necessari ser associat per poder accedir a aquesta.

Trobem, entre d'altres: un fum de notícies relacionades amb les editorials i llibres, molta legislació, documentació d'informes i estudis, premis literaris, ajudes i subvencions, una guia de llibreries valencianes, una guia de distribuïdors valencians, una detallada agenda d'actes amb totes les presentacions de llibres, xerrades i tertúlies...i molta informació més.

També podem encontrar enllaços directes a blogs dedicats al món del llibre i que poden ser útils per als usuaris o a llocs d'interés de la xarxa, com la web de l'Agència Espanyola de l'ISBN.

L'associació també té pàgina a Facebook  . Molt interessant per estar a la guaï del que s'edita al nostre país. Cal afegir-ho als nostres "Favorits".
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...