dimecres, 9 de novembre del 2016

La carne, Rosa Montero


Rosa Montero. La carne. Ed. Alfaguara


Soledad, una dona vital i coqueta, no porta gens bé el fet d'estar a punt de complir seixanta anys. A això es suma el fet que un amant més jove i casat acaba de deixar-la. Soledad no dubta en contractar els serveis d'un gigoló per provocar la seua gelosia. Però aquesta cita es complica després d'un fet desafortunat, apropant-la al jove acompanyant i fent la seua relació més estreta. El desenvolupament d'aquesta trama va entreteixint-se amb pinzellades de l'infantesa i joventut de Soledad, informació necessària per a respondre sobre la seua reticència a complir anys, a fer-se vella.

La lectura, que és molt àgil gràcies a capítols curts, és molt entretinguda també per les anècdotes que Rosa Montero va contant sobre diversos escriptors, els quals formen part d'una exposició que Soledad prepara per a la Biblioteca Nacional. Dades verídiques sobre aquests i que tenen molt en comú amb Soledad, com ens adonarem.

En resum, un llibre que no podem deixar de recomanar, una novel·la que inclús sorprén en un determinant moment, i que la mateixa autora demana que no descobrim. Si us interessa, ja la teniu disponible entre les novetats a la Biblioteca de Cocentaina.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...