dimecres, 30 de desembre del 2015

Especial llibres per a regalar: novel·la estrangera

Antohony Doerr. La luz que no puedes ver. Ed. Suma de Letras

Premi Pullitzer 2015, la novel·la narra les conseqüències que tindrà l'ocupació de Paris pels nazis per a una xiqueta cega, Marie-Laure, qui viu amb son pare, responsable del Museu d'Història Natural de la Ciutat. Els dos hauran d'escapar obligats per les difícils circumstàncies, portant amb ells una joia del museu. Aquest fet els farà conéixer Werner, un xic alemany orfe amb un talent especial cobdiciat pels nazis. Una història de supervivència de dos joves destinats a ser enemics i que es convertiran en aliats per damunt de nacionalitats i circumstàncies adverses.



Mohsin Hamid. Cómo hacerse asquerosamente rico en el Asia emergente. Ed. Anagrama

Hamid és un jove d'un suburbi d'una ciutat asiàtica, sense concretar, de qualsevol país d'aquests que es consideren emergents. Uns llocs on una persona sense escrúpols pot millorar moltíssim la seua vida, fer-se multimilionari passant per damunt de conciència i miraments. En forma de llibre d'autoajuda, l'autor pren com a punt de partida la vida d'aquest jove que segueix una sèrie de premisses empresarials per triomfar a qualsevol preu, una crítica al model ecònomic actual, les desigualtats que genera i els fanatismes a què dóna lloc.



Fabio Bartolome. Somos una familia. Ed. Tusquets

Una peculiar família és la protagonista d'aquest llibre, un retrat del Santamaria de la que formen part un fantasiós xiquet, Al Santamaria, la seua germana Vittoria, un pare conductor admirador de l'Elvis Presley, una mare que no pareix bé del cap i una àvia experta en extravagants remeis. Al, el fill, és el narrador i des del seu punt de vista anirà contant-nos com és la seua vida i com pot aconseguir el seu objectiu principal, aconseguir una casa per la seua família i, a la fi, salvar el seu món.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...